Kevés felhő, ragyogó napsütés

News, köd, erdő, esernyő, ősz, időjárás, szerelmespár, férfi, nő, felhős idő, borult idő
Vágólapra másolva!
Fagyos a reggel -4 és +1 fok közötti értékekkel. Délutánra 12 fokig melegszik. Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Pénteken kevés felhőre, és ragyogó napsütésre számíthatunk. Csapadék nem lesz. Reggelre fagyos idő várható, -4 és +1 fok közötti értékekkel.

Délután is csak 7 és 12 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Szombaton gyengén felhős, napos és tartósan párás területek lesznek. Hulló csapadék nem alakul ki. Reggel 0, délután 10 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Vasárnap erősen megnövekszik a felhőzet, mind többfelé ered el az eső. A déli szél sokfelé lesz erős, a Dunántúlon viharos. Átmenetileg enyhébb levegő áramlik térségünkbe.

Boldog névnapot

November 4. az év 309. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 57 nap van hátra.

Ma a Károlyokat ünnepeljük.

A Károly régi magyar személynév, a török eredetű karul, karvaly madárnévből származik. Már a középkorban azonosították azonban a germán eredetű német Karl névvel, mivel ennek a latinosított Carolus formája az -us végződés nélkül hasonlóan hangzott, mint a magyar név. A germán név jelentése: szabad (férfi), legény. Női párja: Karola.

Távkapcsoló

Pénteken a TV2-n Sandra Bullockkal és Ben Affleckkel romantikázhatunk a Mint a hurrikánban, az RTL Klubon a Showder Klubból jön új adás, a Duna TV egy Nora Roberts-filmmel, a Délidővel készül a hétvégére. A Story4-en 21 órakor indul egy remek sci-fi, Az ember gyermeke, az OzoneNetwork ugyanebben az időben A vándormadarak titkos útját mutatja be.

Szombaton szokás szerint összecsap a Star Academy és az X-Faktor, ezek után a TV2 a Párterápiát, az RTL Klub pedig a Láncreakciót adja. A LifeNetworkön 22 órától beiratkozhatunk a Szexiskolába, miközben a gyerekeket a Prime várja a Madagaszkár 3-mal. Az HBO3-on is lesz izgalom, indul a Pusztaság című cseh minisorozat.

Vasárnap a TV2 folytatja a Sztárban sztárt, az RTL Klubon az X-Faktor viszont már elérkezett abba a szakaszába, hogy nem bír el a szombati után még egy vasárnapi adást is, így itt a híradó után A hobbit - Váratlan utazást nézhetjük meg. A Duna TV-n a Magyarország, szeretlek! új adása jön, az OzoneNetworkön Franciaországot szemlélhetjük madártávlatból.

Mozipremierek

  • Doctor Strange
  • Bűnvadászok
  • Az eljövendő napok
  • Állva maradni
  • Belle és Sébastien – A kaland folytatódik
  • Harmadik típusú találkozások Zsigmond Vilmossal