Rinocéroszhoz hasonlította Tarlós az MSZP politikusát

Tarlós István, Budapest főpolgármestere ad interjút Lengyel Tibornak 2015 július 6-án Tarlós István, Budapest főpolgármestere ad interjút Lengyel Tibornak 2015 július 6-án
Tarlós István, Budapest főpolgármestere ad interjút Lengyel Tibornak 2015 július 6-án
Vágólapra másolva!
Tarlós István főpolgármester provokációnak nevezte az elmúlt tíz év fővárosi visszásságairól a szocialisták által kezdeményezett vitanapot - a közgyűlés kormánypárti többsége a vitanapot el is utasította. Horváth Csaba MSZP-s politikust amúgy Tarlós egy rinocéroszhoz hasonlította.
Vágólapra másolva!

Ostoba cirkusznak és provokációnak nevezte a főpolgármester azt az ellenzéki kezdeményezést, miszerint tartsanak vitanapot az elmúlt tíz év fővárosi visszásságairól. A javaslatot egyébként a Fővárosi Közgyűlés kormánypárti többsége is leszavazta.

Tarlós István, Budapest főpolgármestere Fotó: Szabó Gábor - Origo

Tarlós a javaslattevő MSZP-s Horváth Csabának azt mondta, hogy összemosná "a maguk disznóságait" az utóbbi hat évvel. Jelezte még, hogy szerinte Horváth "intelligenciakvóciense nagyjából egyenértékű egy rinocéroszéval". Az Index.hu tudósítása szerint a személyeskedő hangú vitában Horváth pedig olyat mondott, hogy "2010 óta a bunkóság főpolgármesteri kategória lett."

Horváth Csaba MSZP-s politikus, a vitanap kezdeményezője Fotó: Bielik István - Origo

Kocsis Máté VIII. kerületi fideszes polgármester, önkormányzati és rendészeti tanácsnok ehhez hozzátette: a vita nem szolgáljha a város érdekét, amúgy pedig a szocialisták "elfeledkeznek azokról a döntéseikről, amelyekkel több száz milliárdos adósságkupacot hagytak maguk után a fővárosban.