45 ezret fizetett a 13 éves fiúnak egy menetért

Vágólapra másolva!
Szexuális visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy Győrhöz közel élő férfi ellen, aki az interneten megismert 13 éves keszthelyi fiúval létesített pénzért szexuális kapcsolatot – közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

Pirger Csaba a Zalai Hírlap online kiadásának információját megerősítve számolt be arról, hogy a 37 éves, Győr mellett élő férfi az interneten keresztül álnéven keresett szexuális kapcsolatot 13–15 éves fiúkkal. Így ismerkedett meg egy 13 éves keszthelyi fiúval, akivel több üzenetet váltott, meztelen képeket küldtek egymásnak, majd személyes találkozóban is megállapodtak.

A férfi szeptember 15-én késő este Keszthelyre autózott, ahol egy félreeső parkolóban orális szexuális kapcsolatot létesített a fiúval, akinek 45 ezer forintot fizetett az együttlétért. Múlt szerdán

egy újabb találkozóért már 60 ezer forintot ígért,

ezért ismét elutazott a Balaton-parti városba.

Amikor fel akarta venni a kocsijába a fiút, megjelentek a gyerek hozzátartozói is, akik némi vita után értesítették a rendőrséget.

A férfi ellen szexuális visszaélés miatt indult büntetőeljárás a 14. évét be nem töltött fiatalkorúval folytatott kapcsolat miatt. A zalai főügyészség indítványára a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a gyanúsított ellen.