Megrugdostak egy férfit az Örs vezér téri aluljáróban

Vágólapra másolva!
Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy négy fiatal megrugdos egy férfit a X. kerületben. Az Örs vezér téri aluljáró támadói közül kettőt még a kijáratnál elkaptak. A többieket keresik.
Vágólapra másolva!

Tegnap 1 óra 15 perc körül négy férfi sétált az Örs vezér téri aluljáróban. A kamerák rögzítették, amint a 16 éves és a 17 éves fiatalok odamennek egy férfihoz, kiabálnak vele, és rugdosni kezdik. Két fiút menekülés közben, még az aluljárónál elfogott a rendőrség, majd a X. kerületi Rendőrkapitányságra vitték őket kihallgatni. Másik két társuk, akiket még nem tudtak beazonosítani, elfutott a helyszínről - írta a Police.hu.

Az egyik elkövető 16-18 év körüli, vékony testalkatú. Haja világosbarna. A bűncselekmény elkövetésekor arcát fekete-fehér mintás kendővel takarta el, fekete hosszú ujjú inget, fekete nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A másik fiú rövid barna hajú, átlagos testalkatú. Támadáskor az arcát fehér sállal takarta el, zöld, fehér feliratos szabadidő felsőt, fekete térdnadrágot és zöld sportcipőt viselt.

A rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható fiúkat felismeri, tud valamit a bűncselekményről vagy arról, hol vannak a támadók, hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámát, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok egyikét!