Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Pénteken változóan felhős időre van kilátás, főleg fátyolfelhők lesznek az égen.

Reggel 2 és 9, délután 16 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton napos, gomolyfelhős idő várható, futó zápor esetleg az északkeleti tájakon fordul elő. A csúcshőmérséklet 20-21 fok körül alakul.

Vasárnap délelőtt gyengén felhős idő valószínű, majd délután megnövekszik a felhőzet, és elszórtan zápor is kialakul. 19 és 24 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Boldog névnapot

Szeptember 23. az év 267. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 99 nap van hátra.

Ma a Teklákat ünnepeljük.

A Tekla női név, a görög Theokleia rövidüléséből keletkezett. A jelentése Isten dicsősége.

Távkapcsoló

Pénteken az RTL Klubon a Csúcsformában sorozatváltozata, a Duna TV-n pedig az Agatha Raisin folytatódik, a TV2 a G. I. Jane-nel támad. A Cool az Exférj újratöltve című akció-vígjátékot adja, a Prime-on az NCIS: Los Angeles hatodik évadja indul, az OzoneNetworkkel Srí Lankán kalandozhatunk 21 órától. Az HBO-n a 13 óra: Bengázi tikos katonái című filmet csíphetjük el, az HBO2-n a Dínó tesó várja a kicsiket.

Szombat a saját gyártású szórakoztató műsorok napja, a TV2-n a Star Academy élő adásában izgulhatunk az énekesekért, az RTL Klubon pedig indul az X-Faktor új évadja. A csatorna ezután a Saul fiát adja le reklám nélkül, miközben a Duna TV-n a nyolcvanas évek végének két klasszikus filmjét tekinthetjük meg, jön a Koktél és a Végzetes vonzerő, a LifeNetworkön pedig elölről indul a Meztelen szerelem.

Vasárnap a TV2-n folytatódik a Sztárban sztár, ami ellen a Kicsi Óriásokat küldi az RTL Klub, az X-Faktor miatt áttette vasárnapra a műsort. A Duna TV-n a Magyarország, szeretlek!-et láthatjuk, a Viasat3 a Penge 2-t küldi képernyőre, az OzoneNetwork Felfedezőatlasza Dél-Afrikába kalauzolja a nézőket. A Mozi+-on a Croodék című animációs film fog menni 19.10-től, az HBO-n pedig Matt Damon ragad a Marson, jön a Mentőexpedíció.

Mozipremierek

Idegpálya
Casablanca
Kút
A hét mesterlövész
Gólyák
Határtalan szerelem