Eltűnt Ajtai Claudia

Eltűnés, Ajtai Claudia
Ajtai Claudia
Vágólapra másolva!
A ceglédi rendőrök keresik a 22 éves abonyi lányt, aki azt mondta, a barátjához költözik Szolnokra. Egy internetes alkalmazás viszont két napja azt mutatta, hogy Bécsben van, azóta nem ad életjelet magáról. 
Vágólapra másolva!

Rendőrségi információk szerint a 22 éves nő múlt héten szerdán abonyi otthonában összepakolta a ruháit és közölte a családjával, hogy Szolnokra költözik a barátjához. Egy internetes alkalmazás viszont két nappal később azt mutatta, Bécsben tartózkodik, azóta nem jelentkezett, nem tudják, hol van.

Ajtai Claudia Forrás: police.hu

Ajtai Claudia 165 centiméter magas, 65 kilogramm testsúlyú, zömök testalkatú. Haja fekete, hátközépig érő, kissé hullámos. Szeme színe barna. jobb szeme sarkában kis anyajegy van. Zavartan beszél, zárkózott természetű- olvasható a police.hu-n.

A Ceglédi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki tud valamit arról, hol van a fiatal nő, jelentkezzen személyesen a Ceglédi Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést a 06-1/236-2883-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú" zöld számán, illetve a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok egyikén.