A liberálisok a budapesti városvezetést támadják

Vágólapra másolva!
A felelősségvállalás teljes hiánya, a menekülés jellemzi Budapest városvezetését, amire jó példa a 3-as metró felújítása, az elektronikus jegyrendszer bevezetése és a Mahir-ügy is – mondta Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt ügyvivője.
Vágólapra másolva!

A metró felújítása kapcsán már most látni, hogy 2020 előtt nem készülhet el, de ez sem biztos, akár még többet csúszhatnak a munkálatok – mondta Szabadai Viktor, aki szerint ráadásul még mindig nem tudni, hogy az illetékes uniós szervezetnek mi a véleménye a projektről, és mikor kezdődhet el a metrópótló buszok beszerzése.

Az elektronikus jegyrendszer kapcsán pénteken az Állami Számvevőszék vezetőjéhez fordult a párt – emlékeztetett az ügyvivő. Vizsgálatot akarnak arról, miként költhettek el úgy kétmilliárd forintot erre, hogy a végén nem fogadták el a terveket.

A Mahir Cityposter Kft. és a Fővárosi Önkormányzat közötti szerződés felmondása miatt indult perben született bírósági döntés kapcsán az ügyvivő azt mondta: a felelősök vállalják a következményeket, és jelezzék, hogy miként kívánják megoldani a helyzetet.