Kaszával, vasrúddal támadtak egy bagaméri családra

Bagamér
Kisebb sérülést okozott, de halálos is lehetett volna a kasza csapása
Vágólapra másolva!
A szomszédok már régóta fenyegetőztek, aztán rá is rontottak a mellettük élő családra, a felfegyverkezett támadók anyja is kivette részét az erőszakból.
Vágólapra másolva!

Kevésen múlt, hogy nem történt tragédia a Hajdú- Bihar megyei Bagaméren, ahol július végén felfegyverkezve rontottak rá egy helyi családra.

Korábban is fenyegetőztek

A támadók a család szomszédjai voltak- a két porta között régóta mérgesedett már a viszony, július 28-án viszont tettlegességig fajult konfliktusuk.

A két fiatal gyanúsított és anyjuk átment a sértettekhez: gyilkossággal fenyegették az ott élő 60 éves családfőt, majd egyikük vasrúddal kezdte ütni az apját védeni próbáló, 40 éves áldozatot.

Szóval és tetőcseréppel

A támadók anyja eközben egy tetőcserepet dobott a rúddal ütlegelt sértett felé – nem találta el, de végig hangosan biztatta fiait, hogy verjék a szomszédokat.

Lesújtott a kasza

A verekedést látva egy harmadik házból érkező, 21 éves fiú a bántalmazott család segítségére sietett, őt viszont

kasza pengéjével vágták fejbe.

Szerencsére csak könnyebben sérült, de az igazságügyi szakértő szerint súlyosabb, akár halálos csapás is érhette volna, életben maradása nem támadóján múlt.

Kisebb sérülést okozott, de halálos is lehetett volna a kasza csapása Forrás: Police.hu

A rendőrök elfogták, majd kihallgatták az anyát és fiait. Az egyik férfit emberölési kísérlettel, testvérét súlyos és életveszélyt okozó testi sértés kísérletével gyanúsítják, míg a nőnek garázdaság miatt kell felelnie.

A testvérpár július 30-a óta előzetes letartóztatását tölti, anyjuk szabadlábon védekezhet – az ügyükben folytatott nyomozást a napokban zárta le a rendőrség, és vádemelési javaslatot tettek az illetékes ügyészségnek.