Orbán: Önvédelmi bevándorláspolitika kell

TUSK, Donald; Orbán Viktor; Gottfried Péter
Budapest, 2016. szeptember 13. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j3) megbeszélést folytat Donald Tuskkal, az Európai Tanács elnökével (b3) a Parlamentben 2016. szeptember 13-án. Orbán Viktor mellett Gottfried Péter, a kormányfő külpolitikai tanácsadója (j4). MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely
Vágólapra másolva!
Önvédelmi bevándorláspolitikát sürgetett Orbán Viktor miniszterelnök azon a megbeszélésen, amelyet az Európai Tanács elnökével folytatott kedden Budapesten - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
Vágólapra másolva!

A magyar kormányfő az Országházban fogadta Donald Tuskot, akivel a pénteki pozsonyi EU-csúcs előkészítésén kívül elsősorban a migrációs válsághelyzetről tárgyalt.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök megbeszélést folytat Donald Tuskkal, az Európai Tanács elnökével a Parlamentben Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely

Orbán Viktor a megbeszélésen változást sürgetett az Európai Unió migrációs politikájában, mint mondta: a jövőben önvédelmi bevándorláspolitikára van szükség.