Elismerte Juhász Péter, hogy Nizzában nyaralt

Juhász Péter beszél a "Szégyelld magad, Orbán" tüntetésen a Kossuth téren 2015 szeptember 13.
Juhász Péter beszél a "Szégyelld magad, Orbán" tüntetésen a Kossuth téren 2015 szeptember 13 - án. Élettársa nem bírt tovább a "rájuk nehezedő nyomást".
Vágólapra másolva!
Niz­zá­ban nya­ralt idén Juhász Péter, az Együtt alelnöke mi­köz­ben korábban azt állította, annyira kevés a pénze, hogy ­ado­má­nyok­ból tartja fent magát. A Ripost.hu azt írja, Juhász az élet­tár­sát is ma­gá­val vitte a fran­cia Ri­vi­éra mé­reg­drága luxus nya­ra­ló­he­lyére. A nyaralásról a politikus nyilatkozott az Origónak. Azt mondta: "Többen tudják tanúsítani, hogy egy barátom meghívására voltam Nizzában, minden saját költség nélkül."
Vágólapra másolva!

A Ripost írt arról, hogy Juhász Péter nemrég Nizzába, a világ egyik legdrágább üdőlőhelyére, a francia Riviérára vitte el élettársát, gyerekei édesanyját.

A luxusút azért különösen érdekes a Ripost szerint, mert Juhász folyamatosan azt állítja, hogy baráti adományokból képes csak megélni. Néhány hete pedig saját maga nyilatkozta, hogy barátai végre kihúzták - ahogy fogalmazott - a "szarból" és több millió forintot sikerült összeszednie.

Juhász Péter az utazással kapcsolatban nyilatkozott az Origónak. Ennyit mondott: "Többen tudják tanúsítani, hogy egy barátom meghívására voltam Nizzában, minden saját költség nélkül."

Juhász Péter Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mint megírtuk, Juhász Péter a múlt héten vallotta be, hogy kapcsolatban áll Portik Tamással, akit gyilkosságra való felbujtásért 15 év börtönre ítéltek. Míg múlt csütörtökön Juhász azt állította, hogy egy összeállítást készített Portik Tamásnak, addig pénteken már csak arról beszélt, hogy a saját Facebook-posztjait nyomtatták ki a szerinte az internetet használni nem tudó F. Erikának, aki Portik Tamás munkatársa. Juhász tagadta, hogy ismerné a jogerősen 15 évre elítélt bűnözőt, de azt elismerte, hogy – F. Erikán keresztül – Portiktól kapta azt a képet, amivel azt akarta bizonyítani, hogy Portik és Rogán Antal ismeri egymást.