Tények-interjú után fordulat: Portik titkárnője mégis ért az internethez

F. Erika facebook oldala
Vágólapra másolva!
Nem ért az internethez Portik titkárnője, ezzel magyarázta csütörtöki Facebook-videójában Juhász Péter, hogy egy kollégájával összeállítottak neki „egy paksamétát, amiből ő tudott dolgozni, és be tudott számolni a beszélőkön Portik Tamásnak”. Azóta kiderült, hogy F. Erika, aki Juhász szerint azt kérte tőle, hogy „nyomtassa ki neki az internetet”, a Facebook-oldalán napi két-három posztot – képeket, videókat, mémeket – oszt meg.
Vágólapra másolva!

Portik Tamás titkárnője elég aktív a közösségi oldalán, pedig Juhász Péter, az Együtt alelnöke azt állította, hogy azért végzett sajtófigyelést a gyilkosságra való felbujtás miatt elítélt Portik Tamásnak, mert F. Erika nem ért az internethez. Az egyik mém kifejezetten azt sugallja, nem normális, ha valaki naponta nem lép be a Facebookra.

F. Erika szerint egy nap netezés nélkül már arra utal, hogy valami baj történt Forrás: Facebook.com

Az 1990-es évek olajmaffiájának kulcsfiguráját, Portik Tamást 2012-ben tartóztatták le több, az 1990-es években elkövetett leszámolásos gyilkosság, elsősorban a Prisztás-gyilkosság ügyében. A börtönben beszélt egy rabtársának arról, hogy a politikába is bele tud nyúlni – mondta a rabtárs a Tények Extrában.

Menyhárt Attila elmondása szerint a bűnöző meg is nevezte Juhász Pétert, mint akit bábként mozgat.

A pestisrácok.hu korábbi cikke szerint Portik pénzt is küldött az Együtt alelnökének egy újságírón és egy volt üzlettársának barátján keresztül.

Juhász Péter a közösségi oldalán reagált a vádra. Azt állította, a bíróságon találkozott először Portikkal. Azt azonban elismerte, hogy sajtófigyeléseket készített az internetről Portik titkárnőjének és kapcsolattartójának a kérésére, aki állítólag annyira nem ismerte az internetet, hogy a kérést is így fogalmazta meg: nyomtassa ki neki az internetet. Juhász azt tagadta, hogy valaha is pénzt kapott volna Portiktól.

Portik titkárnője a legtöbb politikai mémet Rogán Antalról közli, akiről Juhász Péter mindenáron be akarta bizonyítani, hogy összejátszik az alvilággal Forrás: Facebook.com

Juhász állításával szemben F. Erika közösségi oldalán igencsak aktívan posztolgat. A posztok közt sok a politikai mém kormányzati politikusokról – elsősorban Rogán Antalról –, megoszt híreket főleg baloldali hírportálokból, tévéműsorokból, posztol vicceket, cukiságvideókat vagy képrejtvényeket is, amiből úgy tűnik, nagyon is tisztában van az online divatokkal.