Negyvenszer szúrt, hogy elnémítsa áldozatát

gyulai
Pár óra alatt lebukott a gyulai rablógyilkos, hiába akarta megőrizni névtelenségét
Vágólapra másolva!
Nem volt türelme kivárni, míg részeg áldozata elalszik, így ájulásig rugdosta, majd megkéselte ismerősét a gyulai rablógyilkos.
Vágólapra másolva!

Vádemelést javasol a rendőrség egy 21 éves gyulai férfi ellen, aki a gyanú szerint még február 5-én halálra késelte alkalmi ismerősét.

A gyanúsított február 5-én együtt ivott idősebb áldozatával, aki több kocsmában is állta számlát. Ivócimborája azonban észrevette, hogy még van nála pénz, és meg akarta szerezni .

Pár óra alatt lebukott a gyulai rablógyilkos, hiába akarta megőrizni névtelenségét Forrás: Police.hu

Nem akart aludni, ájulásig rugdosta

A gyulai buszállomáson mindketten leültek egy padra – a fiatal férfi arra számított, hogy az társa részegsége miatt idővel elalszik, ő pedig kizsebelheti, erre azonban hiába várt.

Türelmetlenségében ezért többször fejbe rúgta a padon fekvő sértettet, úgy, hogy az eszméletét vesztette.

Örökre elnémította áldozatát

Így már zavartalanul megszerezhette az áldozat pénzét, zsebkését. A zsámánnyal hazaindult, útközben azonban eszébe jutott, hogy a kirabolt férfi később megnevezheti őt.

Így visszatért a magatehetetlen sérülthöz, és az elvett zsebkéssel több mint negyven döféssel halálra szúrta.

Ezzel azonban nem tüntette el a nyomokat: a rendőrök a gyilkosság után négy órán belül elfogták és őrizetbe vették a késelőt, aki azóta is előzetes letartóztatását tölti.

Az ügyben folytatott nyomozást szerdán zárta le a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, a vádemelés már a megyei főügyészség feladata lesz.