Letartóztatták a a gödöllői gyilkos autótolvajt

Vágólapra másolva!
Nem akart részegen hazagyalogolni a férfi, ezért ellopta a 24 éves nő autóját. A nő, amikor észrevette, hogy el akarják lopni a kocsit, odafutott, belekapaszkodott, a kocsi magával rántotta, majd árokba borultak. A nő azonnal belehalt a sérüléseibe, a tolvaj pedig elmenekült. A rendőrök azonban elfogták.
Vágólapra másolva!

Előzetes letartóztatásba került az a 35 éves gödöllői férfi, aki a gyanú szerint egy 24 éves nő halálát okozta. Ahogy azt korábban az Origo is megírta, a 24 éves gödöllői nő csütörtökön késő este állt meg autójával a háza előtt. Kiszállt, hogy kinyissa a kaput, ekkor ült be az autóba a férfi, és megpróbált elhajtani.

A nő meg akarta állítani, de a kocsi az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a nőt. A Turay Ida Színház intézője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Autóba ültetik annak az autórablásnak a gyanúsítottját, aki a bűncselekmény elkövetése során egy fiatal nő halálát okozta, majd elmenekült a helyszínről július 28-án Gödöllőn. Forrás: MTI/Lakatos Péter

A Blikk szerint a férfi a rendőrségen azt mondta: részegen ment hazafelé, és nagyon fáradt volt. Meglátta a járó motorú kocsit, és arra gondolt, hogy nem kell hazáig gyalogolnia. Azt mondta, a nőt csak akkor vette észre, amikor már az árokba borultak.

A férfi ezután egyszerűen kiszállt az autóból. Állítólag még segítettek is neki a helyiek, mert azt hitték, egyszerű baleset történt. A férfi aztán elmenekült.

Pénteken délután egy isaszegi sörözőben fogták el és vitték be a rendőrök. Rablás miatt indult ellene eljárás, a 24 éves nő halála miatt viszont gyilkosság gyanújával is nyomoznak.