Bényi Ildikó lánya volt az egyik ájult tini a Balaton Soundon

Bényi Ildikó, mtva, balaton sound
Vágólapra másolva!
Bényi Ildikó, az MTVA műsorvezetőjének lánya volt az egyik lány, akit a Balaton Soundon, egy kanadai zenekar öltözőjében ájultan találtak. Bényi Ildikó először a TV2 hírműsorának, a Tényeknek nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

Gondolom, most mindenki számára érthető, hogy egyelőre a testi és lelki felépülése a legfontosabb. Folyamatosan kapcsolatban vagyok a hatóságokkal, és mindent elkövetek azért, hogy az igazság kiderüljön – mondta Bényi Ildikó a TV2 hírműsorának, a Tényeknek.

Bényi Ildikó Forrás: MTVA

A két fiatal lány mint a fiúduó vendége került az öltözőbe, írta az esetről a Bors. Hogy mitől lettek rosszul, azt nem tudni, de tény, hogy a lányokra már eszméletlenül találtak rá a takarítók. Az egyik lány édesanyja feljelentést tett a rendőrségen. A kanadai együttest a repülőtéren érték utol a rendőrök, de aztán elengedték őket. A Bors azt is írta, hogy a Soundot szervező Sziget Iroda a történtek után lemondta az együttes Sziget-fellépését.

A Somogy megyei rendőrök négy külföldi férfit állítottak elő vasárnap, mert kábítószergyanús anyagot találtak náluk. Négyük közül hármuk esetében a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett, őket kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként, egy személyt pedig tanúként hallgattak ki.

Balaton Sound Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Valamennyien szabadlábon védekezhetnek. A két ügy összefügghet. A lányokat egyébként a Tények információi szerint valószínűleg a GHB nevű partidroggal, az úgynevezett ginával kábíthatták el.