Olcsóbb jeggyel a cirkuszba

Fővárosi Nagycirkusz Zéró Gravitáció Fővárosi Nagycirkusz Zéró Gravitáció Fővárosi Nagycirkusz, Zéró Gravitáció című előadására érkeznek iskolás és ovodás csoportok.
Fővárosi Nagycirkusz, Zéró Gravitáció című előadására érkeznek iskolás és ovodás csoportok.
Vágólapra másolva!
Utazási kedvezményt kapnak kísérőjükkel együtt azok a diákok, akiket kitűnő bizonyítványukért ingyen cirkuszjeggyel jutalmazott a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ.
Vágólapra másolva!

A Klik a sajtóban megjelent kritikákra reagált, amelyek szerint a szegényebb családban élő gyerekek a magas utazási költségek miatt nem tudják beváltani cirkuszjegyüket. Azt írták: a MÁV Zrt. egyedi utazási kedvezményt ad minden ajándék cirkuszjeggyel rendelkező diák és egy felnőtt kísérője számára. A diákok 90, kísérőjük pedig 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményben részesülnek, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával.

Országszerte 112 ezer jegyet osztottak ki a Klik és a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. együttműködésének köszönhetően Fotó: Polyák Attila - Origo

Az utazási kedvezmény a vonatjegy megvásárlásakor kizárólag az ajándékba kapott utalvánnyal vehető igénybe, a visszaúton pedig az előadásra beváltott jeggyel tudják igazolni a kedvezményre való jogosultságot.

A Klik június 14-én közölte, hogy minden kitűnő bizonyítvánnyal rendelkező általános iskolai tanuló ajándék jegyet kap a Fővárosi Nagycirkuszba, országszerte 112 ezer jegyet osztanak ki.