Drogdílert fogott a siófoki rendőrkapitány

zamárdi díler
Vágólapra másolva!
Két somogyi rendőrkapitány, a siófoki vizsgálati osztályvezető és egy marcali körzeti megbízott fogta el a külföldi férfit, akiről kiderült, hogy ő is drogozott aznap.
Vágólapra másolva!
Ennyi minden volt a táskájában, a képre kattintva galéria nyílik! Forrás: police.hu

Gyanúsan viselekedett a fiatal férfi, ezért tűnt fel a siófoki rendőrkapitánynak, Kasznár Gyula alezredesnek, amikor péntek este fél tizenegykor egy Zamárdiban tartott rendezvény bejáratánál szolgált. Miután arra kérte, igazolja magát, az illető megpróbált elfutni, de a marcali rendőrkapitány, Bene Zsolt alezredes két másik rendőr segítsével még a helyszínen elfogta - olvasható a rendőrség oldalán.

A 25 éves külföldit azonnal megmotozták, majd a csomagját és a csomagmegőrzőjét is átkutatták. Mivel nagyon sok pénzt és több, kábítószergyanús tablettákat rejtő műanyag tasakot találtak nála, a Siófoki Rendőrkapitányságra vitték és azonnal kihallgatták gyanúsítottként.

Itt már az is kiderült, hogy nem csak árulhatta a tiltott anyagokat, hanem ő maga is kábítószerezett, mert a gyorsteszt pozitív eredményt jelzett. A férfit végül kábítószer-kereskedelem alapos gyanújával őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.