Vágólapra másolva!
Meggyilkolta a feleségét, majd magával is végzett egy férfi péntek reggel Szombathelyen, a férj öt emeletet zuhant.
Vágólapra másolva!

Gyilkosság és öngyilkosság történt péntek reggel nyolc óra után Szombathelyen, a Váci Mihály utca egyik tízemeletes panelházában, a Derkovits-lakótelepen.

Ölt, majd végzett magával

Egy férfi megkéselte a feleségét, majd kiugrott ötödik emeleti lakásának ablakán – mindketten olyan súlyosan sérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A Nyugat.hu úgy tudja,

az elkövető háromgyermekes családapa volt

Mint írják, a tömbház egy bölcsőde mellett állt, az öngyilkos férfi az intézmény kerítésétől alig húsz méterre halt meg.

A lap értesülései szerint a férj és feleség jó ideje külön éltek, a tragédia reggelén pedig az asszony meglátogatta volt élettársát. Ekkor, eddig tisztázatlan okból történt a gyilkosság. A késelést állítólag az egyik gyerek is látta - ő rohant le segítséget kérni, az apa pedig, ráébredve tettére, kiugrott az ablakon.

A rendőrök egy sátrat emeltek a férfi holttest fölé, a bűnügyi helyszínelés idejére. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében vizsgálja a körülményeket.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!