Apa és három gyermeke éghetett benn a törökszentmiklósi házban

Törökszentmiklós, 2016. július 4. Kiégett családi ház a törökszentmiklósi Nefelejcs utcában 2016. július 4-én. A száz négyzetméteres családi ház teljes terjedelmében égett. Az épületből egy sérült embert a tűzoltás megkezdésekor kihoztak, őt a mentők kórházba vitték. Ugyanekkor egy elhunyt embert is találtak az égő épületben, majd a tűz eloltását követően, az épület romjainak átvizsgálásakor három másik holttestet találtak. MTI Fotó: Bugány János
Vágólapra másolva!
Kigyulladt egy családi ház hétfőre virradóra Törökszentmiklóson, a tűzoltók négy holttestet találtak az épület romjai között - közölte a katasztrófavédelem. A házban egy öttagú család élt.
Vágólapra másolva!

A családi ház teljes terjedelmében égett, amikor a tűzoltók kiérkeztek a helyszínre. Az épületből egy sérült embert a tűzoltás megkezdésekor kihoztak, őt a mentők kórházba vitték.

Ugyanekkor egy elhunyt embert is találtak az égő épületben, majd a tűz eloltását követően, az épület romjainak átvizsgálásakor három másik holttestet találtak.

A mentőszolgálat megerősítette, hogy a négy halottból 3 gyermek, 8 é 13 év közöttiek. A súlyos sérült egy nő, testének 90 százaléka megégett, koponyasérülése is van, a budapesti Szent János Kórházba vitték.

Kiégett egy családi ház a törökszentmiklósi Nefelejcs utcában, négyen meghaltak Forrás: MTI/Bugány János

A három környező épületből összesen tizenegy embert menekítettek ki biztonsági okokból a hatóságok.

Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a családi házban egy öttagú család élt, a haláleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.