Bajba kerülhet a jobbikos alelnök

parlamant 2015 március 30. jobbik volner jános
Vágólapra másolva!
Volner János felesége nevén hét ingatlan is van, míg a politikusnak csak 11 ezer 500 euró készpénze van a vagyonnyilatkozata szerint. Így ha a felesége el akar válni tőle, nehéz helyzetbe kerülhet a Jobbik frakcióvezetője – írja a Pesti Srácok. Volnerről a napokban jelentek meg fotók, amelyeken egy nővel látható együtt egy erdőben. A politikus ezt követően vallotta be, hogy „hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban van” a nővel.
Vágólapra másolva!

A Volner házaspár teljes vagyona a politikus felesége, Volner Beatrix nevén van – írja a Pesti Srácok. Volner Jánosról, a Jobbik frakcióvezetőjéről a napokban derült ki: annak ellenére, hogy házas,

egy másik nővel. A politikus ezt azután vallotta be, hogy a Ripost arról írt: Volner 20 percet töltött el egy kietlen, erdős helyen egy nővel, és erről fotót is készítettek. A jobbikos politikus azzal védekezett: csak pisilni álltak meg, a nő pedig egy cigit is elszívott.

Volner János tavaly a parlamentben Fotó: Polyák Attila - Origo

A Pesti Srácok szerint így ha a politikus felesége a válás mellett dönt, Volner nehéz helyzetbe kerülhet.

Míg ugyanis a felesége nevén hét ingatlan is van, addig vagyonbevallása szerint Volner Jánosnak csak 11 ezer 500 euró készpénze van

azok után, hogy a korábban az érdekeltségébe tartozó cégeket felszámolták.

A Ripost szerint a mostani fotókon szereplő nő a Jobbik-frakció jogásza, így ismerhették is egymást a politikus feleségével, aki szintén dolgozik a pártnak. A lap arról is ír, hogy a nő 2006-ban a MIÉP és a Jobbik támogatásával képviselőjelöltként is indult, később pedig egy cég felügyelőbizottsági tagja is volt.

A Ripost arról is beszámol, hogy

a párttagok egy részét is felháborítják a nyilvánosságra került információk.

Sokakat zavar, hogy a nős és családos Volner – aki a Jobbik rendezvényein gyakran a feleségével közösen jelenik meg – „hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban van” egy másik nővel.

Volner János szerint titkos adatgyűjtés folyik ellene, és mivel ez egy országgyűlési képviselő ellen törvénysértésnek számít, az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult.