Pedofil paksi zenetanárt vettek őrizetbe

Gyereket szült a kislány a pedofilnak, aki megerőszakolta, bántalmazás, erőszak
Vágólapra másolva!
A paksi férfi a gyanú szerint egy tavaly nyári, általa szervezett táborban molesztálta a kislányt. A férfinak más áldozatai is lehettek: állítólag egy ismerősének korábban azzal „dicsekedett”, hogy más áldozatai is voltak, és neki a "14 éves már öreg". 
Vágólapra másolva!

A hét elején őrizetbe vettek egy paksi zenetanárt, akit egy 12 éves kislány molesztálásával vádolnak – írja a Pesti Srácok. Az ügyben a kislány édesanyjának feljelentése után indult nyomozás. A férfi szexuális visszaélés megalapozott gyanúja miatt előzetes letartóztatásban van.

A portál információi szerint a kislányt egy tavaly nyári táborban molesztálta az egyik szervező. A férfi ezt követően üzeneteket írogatott a gyereknek. Az anya elmondása szerint a kislány szokatlan viselkedése alapján kezdtek el gyanakodni, hogy valami nincs rendben. Gyakran vitatkozott a szüleivel, és

dühösen védte a zenetanárt, azt mondta, a szülei gonoszak, mert rossznak ítélik a férfi viselkedését.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Ezek után az anya beleolvasott lánya naplójába, és kezdett világossá válni a számára, hogy mi történhetett. Idén februárban tettek feljelentést, ami után májusban a kislány vallomást tett. Ebből kiderül, hogy a zenetanár a táborban a résztvevő lányokkal egy sátorban aludt.

A gyerek az első héten még csak arra ébredt, hogy a férfi simogatja, később azonban még ennél is tovább merészkedett.

Az információk szerint a kislány nagyon nehezen dolgozta fel a történteket, de annak nagyon örült, hogy a zenetanár előzetes letartóztatásba került.

Más áldozatok is lehettek

A Pesti Srácok egy ismerősre hivatkozva beszámol a férfi egyik születésnapi bulijáról, ahol csak kislányok voltak a vendégek. Amikor az ismerős érdeklődött, hogyan lehet ez, a férfi állítólag azt mondta: „nekem a 14 éves már öreg”, és

arról is beszámolt, hogy az ott lévő lányok közül több is „megvolt már régebben”.

A zenetanár személyes honlapján bemutatkozásként így jellemzi magát:

"Veszi a bátorságot és gyermeki őszinteséggel önálló világot teremt magának, amely gyakran megfricskázza a konvencionálist.

igyekszik olyan emberként jelen lenni mindig mindenhol, aki nem csak beszél a dolgokról, hanem utána jár, tájékozódik, majd ezek után a sorban állva mutatja is az utat, a példát, viszi előbbre töretlen lendülettel az eseményeket. Még ha ez sokakat ki is zökkent a kényelmesből, a megszokottból…"