Gyilkosság áldozata lett az eltűnt izraeli férfi

Vágólapra másolva!
Megtalálták annak a 40 éves izraeli férfinak a holttestét, akit egy hete láttak utoljára Tiszakécskén. A férfit a gyanú szerint meggyilkolták. 
Vágólapra másolva!

A Jerusalem Post azt írta vasárnap reggel: az izraeli hatóságok megerősítették, hogy holtan találták meg azt az izraeli férfit, aki Magyarországon tűnt el.

A negyvenéves Gross Ofir a lap szerint turistaként érkezett Magyarországra azt követően, hogy befejezte orvosmérnöki tanulmányait. Múlt csütörtök óta nem jelentkezett – írták.

A Haaretz is arról számolt be, hogy megtalálták az eltűnt férfi holttestét. Az információt az izraeli külügyminisztérium is megerősítette.

A Times of Israel arról írt, hogy az izraeli külügyminisztérium tájékoztatása szerint Gross szülei már úton vannak Magyarországra, hogy azonosítsák fiuk holttestét.

Megölhették az izraeli férfit

A rendőrség vasárnap délelőtt azt közölte, szombaton az esti órákban egy tiszakécskei ingatlanban egy férfi holttestet találtak. A helyszíni - és halottszemle elsődleges adatai alapján az izraeli férfi halálát idegenkezűség okozta. A bűncselekménnyel összefüggésben elfogott N. K. 21 éves kocséri és S. E. 19 éves lakiteleki lakosokat emberöléssel gyanúsítják, és őrizetbe vették őket.

Mint arról korábban beszámoltunk, Gross Ofirt utoljára egy étteremben látták.