Összeütközött két mentőautó Szegeden

baleset szeged
Szeged, 2016. március 1. Tűzoltók és rendőrök dolgoznak két összeroncsolódott mentőautó mellett Szegeden, a Kálvária sugárút és a Londoni körút kereszteződésében 2016. március 1-jén, miután a két jármű összeütközött. Az egyik jármű az oldalára borult, a balesetben az elsődleges adatok szerint négyen sérültek meg. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Vágólapra másolva!
Két mentőautó ütközött össze Szegeden, a Londoni körút és a Kálvária sugárút kereszteződésében kedd délben, a balesetben négy mentős sérült meg.
Vágólapra másolva!

Az első adatok szerint az egyik jármű használta a megkülönböztető jelzéseit – mondta el Huber Krisztián, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Tűzoltók és rendőrök dolgoznak két összeroncsolódott mentőautó mellett Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

A balesetben a mentőszolgálat négy munkatársa megsérült, őket kórházba vitték - tudatta a szóvivő.

Az egyik szirénázott Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

A Délmagyar úgy tudja, hogy két mentőst a Máltai Egészségügyi Központban láttak el, onnan vitték őket egy másik kórházba. A lap információi szerint az egyik mentő a vasútállomás felé tartott szirénázva, a másik a II-es kórház felé a belvárosba.

Az egész környéket beterítették a roncsdarabok Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

A baleset következtében mindkét mentőautó összeroncsolódott, az egyik jármű az oldalára borult. Az ütközés erejét mutatja, hogy az alkatrészek több tíz méteres körben szétszóródtak.