Lemondatnák Erdősiné férjét

Erdősi Lászlóné, Erdösi
Budapest, 2016. február 23. Erdösi Lászlóné magánszemély, aki kérdést nyújtott be a vasárnapi zárva tartásról, távozik a Nemzeti Választási Iroda épületéből 2016. február 23-án, miután megszűnt az üzletek vasárnapi zárva tartására vonatkozó népszavazási kérdés védettsége. A Kúria délelőtt megváltoztatta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) erre vonatkozó határozatát, így új kérdést lehetett nyújtani a témában, és az NVB az elsőként beadottat fogja elbírálni. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Leváltanák polgármesteri tisztségéből Erdősi Lászlót, Herceghalom vezetőjét. A kezdeményező képviselő azt mondta, a polgármester felesége soha nem látott szégyent hozott a községre, az indítványát pedig fideszes képviselők is támogatják. A polgármester visszahívásáról csütörtökön, rendkívüli közgyűlésen döntenek.  
Vágólapra másolva!

A község képviselőtestülete csütörtökön tart rendkívüli ülést, melyen három napirendi pontot tárgyalnak a jelenlevők, ezek közt az egyik Hunya Krisztina független képviselő előterjesztése, amely a polgármester lemondását szorgalmazza - írja az atv.hu.

A független képviselő azt mondta,

a település többsége szerint Erdősiné olyan szégyent hozott a településre, amire soha nem volt példa,

a múlt heti botrány volt az utolsó csepp a pohárban. A képviselő a portálnak azt mondta, csütörtökön ultimátumot ad a polgármesternek, hogy jövő hét keddig nyújtsa be az írásos lemondását.

Amennyiben ez nem történik meg, úgy a következő ülésen kezdeményezni fogja a testület feloszlatását, és ha a testület feloszlik, akkor ha a polgármester „megveszik” is, megszűnik a státusza, magyarázta a képviselő. Hozzátette: szerinte a testület tagjai is támogatni fogják ebben.

Erdösi Lászlónét követi a média Forrás: MTI/Balogh Zoltán