Két éve zaklat egy budapesti színészt egy fiatal nő

Vágólapra másolva!
Zaklatás miatt emeltek vádat azzal a nővel szemben, aki levélben, e-mailben és a közösségi oldalon több száz üzenettel próbált egy színésszel megismerkedni.
Vágólapra másolva!

Egy fiatal nő 2014 tavaszán egy internetes oldalon figyelt fel egy fővárosi színészre. Szerette volna közelebbről megismerni, ezért

rendszeresen megjelent azokon az előadásokon és rendezvényeken, ahol a színész fellépett.

Emellett az interneten is követte pályafutását, és bevallása szerint rövidesen beleszeretett. Elhatározta, hogy személyesen is megismerkedik vele.

A Pest Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a nő 2014 áprilisától júliusig naponta mintegy 40-50, egyre személyesebbé váló üzenetet helyezett el a művész rajongói oldalán, amíg le nem tiltották őt. A nőt ez nem tántorította el.

2016 januárjáig rendszeresen küldött neki postai leveleket, képeslapokat a színházba, a színész e-mail-címére pedig több mint 200 levelet írt.

A színházban is többször megjelent, hogy a színésszel találkozzon.

Egy idő után már nemcsak neki, hanem kollégáinak is több levelet küldött, amelyekben folyamatosan arra törekedett, hogy a színésszel kapcsolatba kerüljön. Sőt,

a színész otthonát is felkereste,

ott is zaklatta, be akart jutni hozzá.

Amikor a nő megtudta, ki szervezi a színész fellépéseit, a programszervezőt is megkereste. Neki is számtalan e-mailt és üzenetet küldött. Mindegyik arról szólt, hogy a színész közelébe akar kerülni. A Gödöllői Járási Ügyészség zaklatással vádolja a nőt.