Senki sem kapja meg a Teréz körúti robbantóért járó tízmilliót

Budapest, 2016. október 21. A Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét vezetik elő az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra a Budai Központi Kerületi Bíróság folyosóján 2016. október 21-én. A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsította meg a magyar állampolgárságú, ezidáig büntetlen előéletű férfit a Teréz körúti robbantással összefüggésben. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Visszavonja az országos rendőrfőkapitány a szeptemberi, Teréz körúti robbantás ügyében kitűzött nyomravezetői díjat - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a rendőrség honlapján.
Vágólapra másolva!

Az országos rendőrfőkapitány szeptember 25-én nettó tízmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel, amelyet ezúton visszavon - olvasható a közleményben.

A Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét vezetik elő az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Papp Károly országos rendőrfőkapitány október 20-án, a gyanúsított elfogása után az MTI kérdésére elmondta: nem kell kifizetni a Teréz körúti robbantás ügyében kitűzött nyomravezetői díjat.

Hangsúlyozta:

klasszikus felderítő munka során jutottak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a gyanúsítotthoz.

Hozzátette: amennyiben a főügyészség jelzi, hogy nem szükséges a nyomravezetői díj fenntartása, úgy azt vissza fogják vonni.