Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Lapátot adott fia kezébe, hogy azzal üssön agyon egy férfit

Vágólapra másolva!
Sokkolóval és ásóval támadtak meg egy férfit Bakson. Egy testvérpár és az anyjuk támadt rá, olyan brutálisan, hogy a bíróság szerint akár meg is ölhették volna.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a testvérpár, az anyjuk és a férfi között a támadás előtt néhány hónappal romlott meg a viszony, ami után, ha találkoztak, rendszeresen szidták egymást. Végül egy este a férfi, akit később megvertek, elhajtott biciklivel a házuk előtt. Azonnal kiabálni kezdtek neki, hogy álljon meg. Amikor ezt nem tette meg, a testvérek utánafutottak, és meglökték, illetve egy sokkolóval megrázták. A férfi ettől a földre esett.

Ezután kiabálni kezdtek vele, és többször megrúgták. Ezt hallva a testvérpár anyja is kifutott, és egyik fia kezébe ásót adott, azt kiabálva, hogy üsse agyon a férfit.

A fiú ezután a földön fekvő férfi fejét próbálta ütni az ásóval, aki amennyire tudott, védekezett. Ez azonban csak részben sikerült neki, ráadásul közben a másik fiú folyamatosan rugdosta.

Ennek ellenére föl tudott állni, ekkor az anya vette magához az ásót, és ő próbálta a férfit a hegyes végével megütni. Az ütés elől valamelyest sikerült elhajolnia, de az így is a homlokát érte.

A férfi végül vérző fejjel, a biciklije nélkül el tudott menekülni, igaz, az ásóval még egyszer megütötték a hátán.

A vádirat szerint a támadás olyan agresszív és intenzív volt, hogy abba a férfi bele is halhatott volna, ezért a már korábban letartóztatott testvérpárt, illetve anyjukat emberölés kísérletével vádolják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről