TV2 Tények: Szexbotrányok kísérik a Jobbik történetét

Jobbik, Volner János, Ripost, bokor
Vágólapra másolva!
Több korábbi Jobbik-tagról derült ki, hogy pornófilmekben szerepelt, de az utóbbi időben Vona Gábor pártelnök és Volner János frakcióvezető is magánéleti botrányokba keveredett.
Vágólapra másolva!

Szinte folyamatosan magánéleti vagy szexbotrányok kísérik a Jobbik történetét a TV2 hírműsora, a Tények szerint. Legutóbb Volner János frakcióvezetőről derült ki, hogy nem olyan makulátlan a magánélete, mint ahogy azt láttatni szeretné.

Kabai Zoltánról, a solymári Jobbik korábbi elnökéről kiderült, hogy több száz pornófilmben szerepelt, többek között a Hótehénkében is, ahol Hapcit játszotta. „18 éves voltam, és nem volt semmi pénzem, ezért úgy gondoltam, hogy ez nem rossz ötlet, az élet szülte ezt a lehetőséget” – mondta a Tényeknek Kabai. A botrány kirobbanása után le kellett mondania.

Szintén pár évvel ezelőtt derült ki, hogy Jeszenszky Sándor,

a Jobbik korábbi tagja rúdtáncos volt.

2010-ben Müller Nikolettről derült ki, hogy 150 pornófilmben szerepelt. Ő a Magyar Gárda tagja volt, de ezután kilépett. Szávay Istvánról, a párt jelenlegi országgyűlési képviselőjéről több olyan fotó is megjelent, ahol láthatóan részeg, ő mégis élvezi a pártelnök bizalmát.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke is csalta a feleségét Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Vona Gáborról is kiderült, hogy csalta a feleségét, amit sokáig tagadott, de végül elismerte.

Volner a bokorban

Júniusban a Ripost közölt fotókat arról, hogy a nős, kétgyerekes családapa Volner János egy – akkor még ismeretlen – nővel hosszan időzött egy Pécel környéki bozótosban. Volner – bár sem akkor, sem azóta nem tisztázta megváltozott családi állapotát – azzal védekezett, hogy a szóban forgó nővel egy ideje magánéleti kapcsolatban állt.

Volner János is magánéleti botrányba került Forrás: MTI/Soós Lajos

Később kiderült: Volner szeretője a Jobbik-frakció jogásza. Volner azóta visszament megcsalt feleségéhez, a szerető ugyanis már Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezére oldalán keresi a boldogságot. Tyirityán Vona Gábor Jobbik-pártelnök személyes jó barátja, és nyíltan vállalja náci eszmeiségét.