Sírkövet, kirakatot törtek tiszavasvári fiatalok

törött sírkő
nagy bulinak tűnt összetörni a sírokat is
Vágólapra másolva!
Bezúzott ablakok, törött sírkövek maradtak a tomboló tiszavasvári társaság után, két 14 éves is részt vett a rongálásban.
Vágólapra másolva!

Pár óra alatt több százezres kárt okozott egy négyfős társaság Tiszavasvárin: a helyi rendőröket október 21-én az esti órákban értesítették először, egy virágboltos tett bejelentést: egy ismeretlen tettes betörte az üzlete ablakait.

Feldúlták a temetőt is

Később már egy utcán hangoskodó társaságról kapott bejelentést a kapitányság, a helyszínre érkező járőrök viszont már csak egy megrongált telefonfülkét talált a helyszínen.

A legnagyobb kárról csak másnap értesültek:

valaki nyolc sírkövet rongált meg a helyi temetőben.

A helyi rendőrök ezután "széles körű adatgyűjtést végeztek", és még október 22-én sikerült elfogni a gyanúsítottakat: két 14 éves, egy 16 éves és egy 20 éves helyi fiatalt.

Nagy bulinak tűnt összetörni a sírokat is Forrás: Police.hu

A rongálás után kenyeret loptak

A négyfős társaságot kihallgatták, de úgy tudjuk, nem akarták megindokolni, miért törtek-zúztak. A banda tagjai ellen garázdaság, rongálás és lopás gyanújával indult eljárás – utóbbi miatt azért nyomoznak, mert a nyomozás adatai szerint a fiúk a rongálás közben megéheztek, és loptak pár veknit a helyi kenyérgyárból.