Körözött luxusautókat árultak

Ezt az autót is lefoglalták
Vágólapra másolva!
Orgazdasággal gyanúsítanak egy 30 éves és egy 25 éves férfit az érdi rendőrök.
Vágólapra másolva!
Ezt az autót is lefoglalták Forrás: Police.hu

Kedden találták meg azt a külföldi rendszámú autót, amelyhez egy 30 éves férfi eddig ismeretlen módon jutott hozzá. Az viszont biztos, hogy megpróbálta eladni. Amikor elfogták, a zsebében megtalálták az autókulcsot és kiderült, hogy Németországban körözést adtak ki az autóra - olvasható a rendőrség honlapján.

Minhárom autónak megváltoztatták az alvázszámát Forrás: Police.hu

Emellett lefoglaltak egy Olaszországban körözött, lengyel forgalmi rendszámú autót is, amelyet a 30 éves férfi valahogy megszerzett, Ezt is el akarta adni. Egy harmadik autót is lefoglaltak. Azt a magyar forgalmi rendszámú autót, amelyet a 30 éves fárfi a 25 éves társával használt, Luxemburgban körözté a kocsit, amit egyébként az érdi nyomozók és a Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály munkatársai egy hipermarket parkolójában foglaltak le október 4-én.

Három autót lefoglaltak Érden Forrás: Police.hu

Még ugyanezen a napon Százhalombattán is lefoglaltak a rendőrök egy autót, amelyhez feltehetően ugyanaz a két férfi egyelőre ismeretlen módon jutott hozzá. A megváltoztatott alvázszámú autót, amelyet a gyanúsítottak megpróbáltak eladni, az osztrák hatóságok körözték.

Külföldön körözték az autókat Forrás: Police.hu

A két férfit elfogták, az Érdi Rendőrkapitányságra vitték, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették őket. Az illetékes bíróság pénteken rendelte le az előzetes letartóztatásukat.