Utasbeszámoló a 3-as metrón utazó meztelen nőről

meztelen nő, Budapest metró
Vágólapra másolva!
Mint arról írtunk, ma reggel a 3-as metró egyik kocsijában meztelenre vetkőzött egy nő. Délutánra több minden kiderült az esetről, levélírónk, aki ugyanabban a metrókocsiban utazott, részletesen beszámolt a történtekről. A BKV az esetről azt írta: miután az utasok jeleztek a szerelvény vezetőjének, a nőt az állomási diszpécser a járművezető a peronra kísérte. Az eset miatt három és fél perc késéssel közlekedett az adott szerelvény, de pótdíjazás nem történt, mert BKK-jegyellenőrökkel nem találkozott a meztelenkedő nő.
Vágólapra másolva!

Olvasónk azt írta, a szerelvény utolsó kocsijában történt az eset, amikor a nő felszállt, azzal kezdte:

"Milyen csicska büdös van a kocsiban", majd elkezdett vetkőzni, és azt kérdezte: "Menekültök, patkányok?".

"A kabátját éppen az én lábam előtt dobta le, és vissza is tért hozzám a későbbiekben, mikor már a melltartóját és a pólóját a kapaszkodóra tekerte és odakötözte" - írta olvasónk.

"Tőlem annyit kérdezett, hogy

"Neked ez így gáz?" - és hozzám vágta a használt papír zsebkendőjét,

mire annyit feleltem, az üveges tekintetét látva, hogy nekem nem, mert én csak aludni szeretnék, de Te csak vetkőzz tovább" - írta olvasónk, aki ezt követően inkább átment egy másik kocsiba.

Ott egy másik hölgy viszont rátámadt, hogy miért nem hívott mentőket, és megnyomta a vészjelzőt a metrón. A metró vezetője hátraszaladt, és közben egy másik hölgy is előkerült, akik

kitessékelték a meztelen nőt, aki közben lassan visszaöltözött.

Olvasónk azt is közölte, az eset idején a Gyöngyösi utcánál

nem volt egyetlen ellenőr vagy biztonsági őr sem.

Ráadásul, mint írja, nem a mostani volt az első eset, aminek szemtanúja volt, mert nagyjából egy hete egy bedrogozott, részeg fiú szórta szét a szeletelt sonkáját az egész metrókocsiban, inzultálva egy nőt és egy férfit, akik mellette ültek, "mígnem a mellette ülő férfi ledobta a metróról".

A nő valószínűleg valamilyen drogot szedett be Olvasónk felvétele

A BKV délután az esetről azt írta:

Ma reggel az M3-as metróvonalon egy vonat járművezetőjének utasok szóltak arról, hogy az egyik kocsiban egy nő levetkőzött. A járművezető erről tájékoztatta a metró forgalomirányítását. A központi forgalmi menetirányító a vonatot a Gyöngyösi utca állomáson állva tartotta, és a forgalmi személyzetet is a helyszínre küldte.

Az állomási diszpécser a járművezetővel együtt a peronra kísérte a hölgyet, aki ekkor mályvaszínű felsőt és fekete nadrágot viselt. A zoknija, a cipője és a kabátja a földön hevert.

A peronon a hölgy felöltözött és távozott az állomásról.

Forgalmi szempontból az eset további intézkedést nem igényelt. Az eset miatt három és fél perc késéssel közlekedett az adott szerelvény.

Pótdíjazás ebben az esetben nem történt, BKK-jegyellenőrökkel nem találkozott a hölgy.