Megszólalt a Nyíregyházán fejbe lőtt férfi

nyíregyháza gyilkosság bűntény lövöldözés
Nyíregyháza, 2016. augusztus 31. Rendőrök helyszínelnek Nyíregyházán 2016. augusztus 31-én a Friss utcában, egy családi háznál, ahol egy ismeretlen férfi rálőtt egy házaspárra. A 40 éves nő meghalt, a 49 éves férfit életveszélyes sebesüléssel vitték kórházba. MTI Fotó: Taipusz Attila
Vágólapra másolva!
A gyilkossággal gyanúsított román tüdőgyógyász minden állítását cáfolja. Felesége és az orvos között semmiféle szerelmi kapcsolat nem volt, és a gyerekek nem ismerték a gyilkost. 
Vágólapra másolva!

Még hosszú rehabilitáció vár rá, de sokat javult az állapota a Nyíregyházán fejbe lőtt férfinak, akinek a feleségét augusztus utolsó napján gyilkolta meg ikergyermekeik szeme láttára egy román tüdőgyógyász. Hosszú rehabilitáció vár rá, fél oldalára lebénult.

Rendőrök helyszíneltek Nyíregyházán augusztus 31-én a Friss utcában, egy családi háznál, ahol rálőttek a házaspárra. A 40 éves nő meghalt, a 49 éves férfit életveszélyes állapotban került kórházba Forrás: MTI/Taipusz Attila

A Velvetnek nyilatkozó férfi állítja,

felesége és az orvos között semmiféle szerelmi kapcsolat nem volt, és a gyerekek nem ismerték a gyilkost.

Mint mondja, a felesége orvoslátogató volt, lehet, hogy a rendelőben találkoztak, de ő és a gyerekek sem látták a férfi soha.

– mondta a férfi. A gyilkosság gyanúsítottja, a Sátoraljaújhelyen dolgozó orvos viszont azt állította, azért gyilkolt, mert a nő két év után otthagyta őt arra hivatkozva, hogy nem megy hozzá egy román férfihoz.

A gyilkosság pillanatait felidézve a férfi elmondta: délután házuk bejárati ajtajánál állt, amikor hallotta, hogy a felesége azt kérdezi valakitől, „mit keresel itt?”, de a férfi nem válaszolt, csak lőtt.

A mészárlást a házaspár 7 éves ikergyermekei is látták, a kislány megpróbált segíteni a szülőknek, a nő azonban a helyszínen meghalt. A kisfiú kirohant a házból, és segítséget hívott. Egy arra kerékpározó férfi látta meg a gyereket, és hívta ki a mentőket.