Két terézvárosi dílert és egy drogost fogtak

Vágólapra másolva!
Tetten értek egy drogdílert Budapesten. A nő éppen kábítószert adott el valakinek a Terézvárosban.
Vágólapra másolva!

Egy 42 éves nő vasárnap délután az Andrássy út és Eötvös utca kereszteződésénél több emberrel találkozott. Feltehetően mindegyikőjüknek kábítószert adott el - írta meg a police.hu.

Annak a férfinek viszont biztosan, akit a rendőrök is láttak. Egy cigarettás dobozba rejtette el a kis nejlontasakokat, amelyekbe marihuánát tett. A rendőrök azonnal leszólították és igazoltatták őket, majd átkutatták a nő ruháját és táskáját. Tizenkilenc droggal teli, önzáró tasakot találtak. Mindkettejüket elfogták és bevitték a rendőrségre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Emellett a nő terézvárosi lakásán is házkutatást tartottak. 274,9 gramm marihuánát, és annak terjesztéséhez, csomagolásához használt eszközöket foglaltak le, valamint a nő társát is elfogták, akit szintén azzal gyanúsítanak, hogy kábítószert árult. A férfit is bevitték a rendőrségre és gyanúsítottként kihallgatták. A két kábítószer-kereskedőt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A drogos szabadlábon védekezik.