Villamossal ütközött egy autó - egy halott, egy életveszélyes sérült

Budapest, 2016. augusztus 5. Összetört személygépkocsi a villamossíneken a XIV. kerületben, az Erzsébet királyné útján 2016. augusztus 5-én. Az autó a 62A villamossal ütközött, benne egy 20-30 év körüli férfi és egy nő ült. A férfi a helyszínen meghalt, a nő életéért küzdenek a mentők. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Az Erzsébet királyné útján történt a baleset. A kocsi két utasa beszorult, egyikük a helyszínen meghalt, a másik utas a kórházban vesztette életét.
Vágólapra másolva!

Kisdi Máté a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy az autóban egy 20-30 év körüli férfi és egy nő ült.

Az alábbi fotót olvasónk küldte.

Villamossal ütközött az autó Forrás: Olvasói fotó

Az autó teljesen összeroncsolódott.

Az autó a 62A villamossal ütközött Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta:

A jármű utasát, egy 30 év körüli nőt a helyszínen sikerült újraéleszteni, életmentő beavatkozásokat hajtottak végre rajta, majd életveszélyes állapotban kórházba vitték. Később azonban ő is belehalt a sérüléseibe.

A baleset az Erzsébet királyné útján befelé, a Lőcsei út után történt, az érintett útszakaszt lezárták.

A helyszínelés idején pótlóbusz közlekedik a 69-es villamos helyett a teljes vonalon, a 62-es és a 62A villamos helyett pedig Rákospalota, MÁV-telep és a Nagy Lajos király útja/Czobor utca között. A pótlóbusz és az 5-ös autóbusz terelve közlekedik, de megálló nem marad ki – közölte a BKK Info.