Halálos baleset okoz torlódást Ferihegynél

Budapest, 2016. július 3. Balesetben összetört személygépkocsi a Ferihegyi úton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér D portájánál 2016. július 3-án. Az autó egy BKK autóbusszal ütközött, sofőrje a balesetben életét vesztette. A buszon utazó húsz ember nem sérült meg. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Busz és személyautó ütközött a Ferihegyi reptér mellett, a halálos kimenetelű karambol miatt lezárták a 4-es főút érintett szakaszát.
Vágólapra másolva!

Meghalt az a férfi, aki autójával egy busszal ütközött vasárnap délután a Ferihegyi repülőtérre vezető 4-es főúton. Az áldozatot a fővárosi tűzoltók emelték ki a roncsok közül - a busz utasai ugyanakkor nem sérültek meg, mondta el az Origónak Kisdi Máté, a fővárosi katasztrófavédelem szóvivője.


A halálos kimenetelű baleset az 1-es és 2-es reptéri terminál közötti útszakaszon történt, a területet a műszaki mentés és helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

A balesetben összetört autó a Ferihegyi úton Forrás: MTI/Mihádák Zoltán


Emiatt jelentős torlódás alakulhat ki az érintett útsávban - a BKK Info tájékoztatása szerint terelve közlekedik a 200E jelzésű reptéri busz is, jelenleg nem érinti Csévéző utca, Szemeretelep vasútállomás, Ferihegy vasútállomás, Repülőtér, D porta, Repülőtéri Rendőr Igazgatóság, Vecsés-nyugat megállót.