Hatalmas ünneplés a magyar gól után - videók!

Vágólapra másolva!
Az egész országban hatalmas ünneplés kezdődött, miután a magyar válogatott szenzációs játékkal ért el döntetlent Izland ellen. Ezzel eldőlt, hogy a csapat nem végezhet harmadiknál rosszabb helyen a csoportjában, és a továbbjutást is szinte már a zsebünkben érezhetjük.
Vágólapra másolva!

A véleményes büntetőt a 40. percben Sigurdsson magabiztosan lőtte be. Dühösen, káromkodva fogadták az izlandi gólt a margisztigeti szurkolók. Sokan meg is mutatták, hogyan éreznek.

Egy jobb oldali támadás végén a 21. születésnapját egy nappal korábban ünneplő Nagy Ádám zseniális passzal ugratta ki Nikolicsot, aki középre adott, a Böde elől menteni igyekvő Saevarsson a saját kapujába kotorta a labdát. (1-1) Elsöprő volt az öröm, amikor a magyar csapat egyenlített, vadidegenek ölelkeztek össze, az emberek kiabáltak és egymás nyakába ugráltak.

Az utolsó percek idegörlőek voltak. A 95. percben például még kihordtunk lábon egy infarktust, amikor a 16-os vonaláról lőhettek szabadrúgást az izlandiak. A büntetőt előbb a sorfalba lőtték, majd a kipattanó végül Guzmicsot találta el. Gól nem szültetett, a meccset a bíró lefújta 1-1-es döntetlennél, ez pedig a magyar válogatottnak újabb pontot jelentett. A magyar szurkolók megkönnyebbülve ünnepelték, hogy véget ért a meccs.

Rengetegen nézték a magyarok Eb-meccsét Budapesten a BAH-csomópontnál is. A magyar válogatott gólja után hatalmas ünneplés kezdődött.

Ezek pedig az esztergomi örömünnep pillanatai. Itt is rengetegen nézték a meccset a főtéren. A magyarok gólja után szinte elszabadult a pokol.