Elgázolná a menekülteket a fideszes képviselőnő

migráns
Vágólapra másolva!
A Calais-nál járművével majdnem menekülteket gázoló kamionsofőr "csak" egyszer, egy veszprémi Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő viszont "biztos, ami biztos" alapon kétszer is áthajtana a migránsokon - derült ki a Facebook-bejegyezéseikből.
Vágólapra másolva!

A veszprémi városházán is téma volt a csütörtöki közgyűlési ülésen, hogy a testület egyik kormánypárti képviselője, a Fidesz-KDNP-s Stigelmaier Józsefné nemrég a Facebookon arról írt, ő nemcsak áthajtana a migránsokon, hanem kétszer, oda-vissza is megtenné ezt.

A migránsijesztő kamionsofőr kezdte

Az egész azzal kezdődött, hogy a januárban a Calais-ban készült videójával hírhedtté vált kamionsofőr, Jeddi Árpád Levente a Facebookon megosztott egy bejegyzést, miszerint "Mi tetszik a migránson? A SCANIA féknyom."

Ő volt az, akiről az Origo is beszámolt: a magyar kamionsofőr tavaly novemberben Franciaországban az autópálya szélén sétáló menekültekre ijesztett rá: nagy sebességgel elindult az irányukba. Ezért később az ügyben a rendőrség eljárást indított közúti veszélyeztetés gyanúja miatt.

A fideszes képvielőnő válaszolt

A kamionsofőr Facebook-bejegyzésére válaszult Stigelmaier Józsefné azt írta: "Én még hátramenetet is kapcsolnék! Biztos, ami biztos!"

Az eredeti Facebook poszt és a képviselőnő kommentje Forrás: Facebook

Azt már Vágó István, a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció politikusa szúrta ki, hogy Stigelmaier Józsefné nem más, mint a Fidesz-KDNP veszprémi önkormányzati képviselője - adta hírül a 444.hu.

Az Origo kereste telefonon Stigelmaier Józsefnét, ám eddig nem sikerült elérnünk. Néhány nappal ezelőtti Facebook bejegyzése viszont már a csütörtöki veszprémi képviselőtestületi ülésen is szóba került - derült ki egy helyi hírportál beszámolójából.