Bánatos kutyával magyarázza a boltzárat az MSZP

Kutyakaja
A kiskutya éhes marad, Orbán Viktor direkt nem néz oda - az MSZP vasárnapi boltzárról szóló üzenete
Vágólapra másolva!
Nem egyértelmű, hogy csak a kutyatartókat vagy az ország egészét szeretné meggyőzni az MSZP a vasárnapi boltzár káros hatásairól – mindenesetre úgy tűnik, kutyás plakátjukkal a szocialisták is beleálltak a cukikampányba.
Vágólapra másolva!

teszi fel a költői kérdést a Kiss László szocialista politikus Facebook-oldalán megosztott kép, amivel a boltzár elleni aláírásgyűjtésre ösztönöznek.

A bánatos kiskutya tekintete, illetve Orbán Viktor grimasza egyértelmű választ ad:

ez a kutya bizony éhen marad vasárnap, ha a kormánypárton múlik.

A kiskutya éhes marad, Orbán Viktor nem néz oda - az MSZP vasárnapi boltzárról szóló üzenete Forrás: Kiss László /Facebook / MSZP

Miért ez a lényeg?

A vasárnapi boltzár milliókat érint, és nem csak a kutyatartókat. Érdeklődtünk pénteken az MSZP sajtóosztályánál,

  • hivatalos kampányanyagról vagy Kiss László egyéni plakáttervéről van-e szó,
  • kiket akartak megszólítani ezzel a képpel,
  • miért a kutyakaját tartják kiemelten fontos témának a vasárnapi boltzárral kapcsolatban?

Magyarország 78 %-a

Válaszukban a kutyaeledelről nem beszéltek, viszont megerősítették, hogy a Kiss László oldalán látható kép része lesz a boltzárat ellenző szocialista kampánynak. Az MSZP szerint "Magyarország 78%-a utasítja el a vasárnapi boltbezárást.", a Fidesz pedig annyira fél az emberek hangjáról, hogy kopaszokkal akadályozta meg a népszavazási kérdés elindítását. Most épp a megfutamodást tervezik a népszavazás elől - állítja az MSZP sajtóosztálya

Vona vizslái

Nem az MSZP lenne az egyetlen, aki kiskutyát vet be: a 2014-es választási kampányban Vona Gábor, a Jobbik elnöke is szívesen mutatkozott kölyökvizslák társaságában. Később arról is beszámoltunk, mi volt a jobbikos cukikampány lényege.