Hideg lesz a meccsen, öltözzön fel!

5+1 természetes migrénűző módszer
Vágólapra másolva!
A köpönyeg.hu alapítójához fordultunk és megkérdeztük, mikor lesz már jó idő, meddig tart a hideg.
Vágólapra másolva!
Arra a kérdésünkre, hogy miért van szokatlanul hideg esténként és hajnalban, azt mondta, hogy "Nemcsak esténként van hideg, ugyanis ilyenkor - március végén - már 14-15 fok körüli a sokéves átlag szerint a csúcshőmérséklet. Ehhez képest pl. pénteken is csupán 10-11 fokot mutattak a hőmérők. Tehát hűvösebb van az átlagnál, ezért tapasztalunk esténként is hűvös időjárást".
köpönyeg.hu Forrás: köpönyeg.hu

Hideg lesz a magyar-horvát meccsen

Érdemes melegen öltözni! - válaszolja Krausz Miklós arra a kérdésünkre, mire számítsunk a magyar-horvát meccs alatt. "Éppen a mérkőzés kezdetekor csökkenhet jelentősen a felhőzet északnyugat felől, így csapadékra este már kicsi az esély.
Ráadásul az északnyugati szél is többfelé megélénkül, ezért még hidegebbet érzünk majd."

Húsvétkor eshet

Az előrejelzések alapján Húsvét vasárnap keleten eleinte még lehet eső, majd mindenhol csökken a felhőzet és legalább rövid időre előbukkan a nap. Erősödik a nappali felmelegedés: délután már 11 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk. Húsvét hétfőn keleten lehet több napsütés, a dunántúli tájakon már felhős idő valószínű - itt néhol kisebb eső is kialakul délután.

Fejfájás, migrén

A frontra érzékenyek számítsanak rá, hogy szombaton hidegfronti hatás lesz, húsvétkor pedig ismét melegfronti jellegű változás valószínű. Ezért a frontra érzékenyeknek kellemetlen időszak következhet: többeknél lehet fejfájás, erősödhetnek a migrénes panaszok is.
5+1 természetes migrénűző módszer Forrás: Thinkstock

Mikor jön a jó idő?

Hogy lesz-e egy héten belül meleg, arra azt mondta "a jövő héten fokozatos melegedés kezdődhet: a legfrissebb modellfutások szerint egy hét múlva,
Az igazi tavasz tehát lassan, de biztosan érkezik." - összegezte előrejelzését dr. Krausz Miklós.