Árokba hajtott egy busz az M3-ason, 25 sérült

Hatvan, 2016. március 14. Egy tűzoltó egy árokba borult menetrend szerinti autóbusznál az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hatvan közelében 2016. március 14-én. A balesetben huszonöten megsérültek, közülük kettő súlyosan. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Két súlyos sérültje van a hétfőn délután az M3-as autópályán, Hatvan közelében történt buszbalesetnek, egyiküket mentőhelikopterrel vitték kórházba - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Vágólapra másolva!

Soltész Bálint közlése szerint legalább huszonöten megsérültek, amikor árokba hajtott egy menetrend szerint közlekedő busz az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hatvan közelében hétfő délután.

Az utasok közül ketten súlyos sérülést szenvedtek, őket kórházba szállították, a többi könnyű sérültet a helyszínen látták el a mentők. Azt is elmondta, hogy

a buszon összesen 30-an voltak, és a busz vezetője nem sérült meg.

Az Útinform tájékoztatása szerint a leálló- és a külső sávot még zárva tartják, de a belső sávban már halad a forgalom. Az erős forgalomban jelenleg mintegy 5 km-es torlódásra készüljenek.

A balesetben huszonöten sérültek meg, ketten súlyosan Forrás: MTI/Mihádák Zoltán