Újraválasztották a PM társelnökeit

Karácsony Gergely; Szabó Tímea
Budapest, 2016. január 10. Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért (PM) újraválasztott társelnöke, a párt elnökségének tagja beszél (j), mellette Karácsony Gergely, a PM újraválasztott társelnöke, a párt elnökségi tagja a PM tisztújító kongresszusa utáni sajtótájékoztatón a budapesti K11 Művészeti és Kulturális Központban 2016. január 10-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Újraválasztották a Párbeszéd Magyarországért két társelnökét, Szabó Tímeát és Karácsony Gergelyt a párt hétvégi tisztújító kongresszusán. 
Vágólapra másolva!

A Párbeszéd Magyarországért (PM) ötről hétfősre bővített elnökségének a két újraválasztott társelnök - Szabó Tímea és Karácsony Gergely - automatikusan tagja lesz. Az elnökség tagja lett Barabás Richárd, Erőss Gábor, Hudák János, Szabó Zsolt és Váradiné Naszályi Márta is - másfél évre.

Szabó Tímea és Karácsony Gergely, a PM újraválasztott társelnökei Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A kongresszus után Szabó Tímea azt mondta, a résztvevők megerősítették azt a politikai stratégiát, amelyik szerint a PM célja nemcsak az, hogy megújítsa az ország "egy kis szegmensét", hanem az is, hogy

egy teljesen új Magyarországot építsen fel a helyi közösségekből.

Karácsony Gergely pedig arról beszélt, a PM dolga az, hogy egy olyan folyamat szereplője legyen, amelyik képes legyőzni az Orbán-rendszert "felszínen tartó" politikai apátiát, és céljuk, hogy ebbe a vállalkozásba minél több embert bevonjanak.