Ön is dolgozhat a Századvégnek

Vágólapra másolva!
Egy jól megírt önéletrajzzal bármelyik főiskolás vagy egyetemista a Századvég Politikai Iskola Alapítvány munkatársa lehet. Recepciós gyakornokot keresnek.
Vágólapra másolva!

Viszonylag kevés elvárásnak kell megfelelni ahhoz, hogy valaki a Századvég Gazdaságkutató Zrt. munkatársa legyen. A Politikai Iskola Alapítványhoz keresnek recepciós gyakornokot, akinek legalább 6 hónapos hallgatói jogviszonyt kell igazolnia, emellett elég, ha precíz, kummunikatív, jól dolgozik csapatban és alapfokon beszél angolul.

A leendő munkatárs kezeli majd a postát, fogadja a központi telefonszámra érkezett hívásokat, "fogadja és ellátja az érkező vendégeket", valamint kezeli a tárgyalók foglalásait és rendben is tartja a tárgyalókat. A bérezésről nem szól a társaság hirdetése.

A Századvég kapcsán legutóbb arról írt az Origo, hogy húsz nap alatt keresett nettó 2,7 (bruttó 3,375) millió forintot a Századvég-csoporthoz tartozó Századvég Politikai Iskola Alapítvány azzal a közvélemény-kutatással, melyet a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. rendelt meg tőlük. A buszok utasbarátabb fejlesztési lehetőségeit vizsgálták.