Porig alázták és rugdosták rabtársukat

Vágólapra másolva!
Folyamatosan terrorizálta zárkatársát három férfi egy Győr-Moson-Sopron megyei börtönben. Ütötték, rugdosták, de olyan is volt, hogy egy pórázzal az ágyhoz kötözték. Vádat emeltek ellenük.  
Vágólapra másolva!

Egy idősebb rabot tartott rettegésben három zárkatársa az egyik Győr-Moson-Sopron megyei börtönben. Sokszor megverték, bokszzsáknak használták és nekifutásból mellbe rúgták. Arra is volt példa, hogy egy ruhából készített pórázzal az ágyhoz és a szekrényhez kötötték. Elvették a ruháit is, és azzal fenyegették, hogy megerőszakolják.

A férfi írt egy kérelmet, hogy vigyék orvoshoz és helyezzék át egy másik zárkába, de ezt is elvették tőle. Végül a szomszédban raboskodók szóltak az őröknek, akik áttették a férfit egy másik zárkába.

Az ügyészség aljas indokból, folytatólagosan elkövetett súlyos testi sértéssel és aljas indokból, a sértett sanyargatásával, folytatólagosan elkövetett személyi szabadság megsértésével vádolja a három férfit, akik hét évet is kaphatnak – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.