Létrás bigfootot fogtak Tiszaalpáron

Tiszaalpár, Big Foot, Jeti
Vágólapra másolva!
Titokzatos lényt fogtak el a rendőrök egy tiszaalpári hétvégi háznál, akiről kiderült, hogy a magyar bigfoot, azaz a legendás nagylábú.
Vágólapra másolva!

A szakirodalom szerint Észak-Amerika állítólagos szörnyetege, a bigfoot (vagy sasquatch, magyarul nagylábú), létezését a lábnyomán kívül semmilyen fizikai bizonyíték nem támasztja alá. Valószínűleg ezt a tételt kívánta cáfolni az a férfi Tiszaalpáron, aki a Police.hu híradása szerint zsákokba csavarta a lábait, és úgy ment lopni. És talán, hogy a cáfoláson kívül így terelje a gyanút az amerikai bestiára.

D. István, a tiszaalpári nagylábú Forrás: Police.hu

Szerencsétlenségére azonban az egyik szomszéd meghallotta, amint egy nyaraló padlásán zajokat kelt és kihívta a rendőrséget. Néhány percen belül egy rendőr zászlós, egy főtörzsőrmester, valamint az időközben értesített szolgálaton kívüli helyi körzeti megbízott érkezett a helyszínre. A szervek egy emberként felszólították a lidércet, akiről később kiderült, hogy az 51 éves D. István, hogy jöjjön le. D. Bigfoot István le is jött, majd nyomban őrizetbe vették.