Elítélhetik a kaposvári trafikoslány gyilkosát

Virágok és mécsesek egy kaposvári dohánybolt előtt, ahol április 22-én meggyilkolták a fiatal alkalmazottat, egy 20 éves nőt. A tulajdonos leszedette a fóliát két másik dohányboltjának portáljáról. A harmadik boltot, ahol a gyilkosság történt, többet nem
Virágok és mécsesek egy kaposvári dohánybolt előtt, ahol április 22-én meggyilkolták a fiatal alkalmazottat, egy 20 éves nőt. A tulajdonos leszedette a fóliát két másik dohányboltjának portáljáról. A harmadik boltot, ahol a gyilkosság történt, többet nem fogja kinyitni. http://www.origo.hu/itthon/20150427-foliat-felszerelni-nem-kotelezo-trafiktorvenyt-betartani-igen.html
Vágólapra másolva!
Elítélhetik csütörtökön azt a férfit, aki brutálisan végzett egy fiatal lánnyal egy trafikban Kaposváron, még áprilisban. Tizennégyszer szúrta meg a lányt, maximum 25 évet kaphat.
Vágólapra másolva!

Megkezdődött csütörtökön reggel a kaposvári trafikoslány gyilkosának a pere a Kaposvári Törvényszéken. Vadócz Attila, a törvényszék szóvivője az Origónak azt mondta, hogy délutánra akár ítélet is lehet az ügyben. Négy tanút, és egy orvosszakértőt kell a bíróságnak meghallgatnia.

Virágok és mécsesek egy kaposvári dohánybolt előtt, ahol meggyilkolták a fiatal nőt Forrás: MTI/Varga György

A férfi április 22-én nem sokkal zárás előtt ment be a Fő utcai trafikba. Arcát egy széttépett pólóval takarta, és egy konyhakéssel kényszerítette a 20 éves lányt a pénz és a bejárati ajtó kulcsának átadására.

Már megkapta a pénzt és a kulcsot is, amikor felötlött benne, hogy távozása után túl gyorsan értesítheti az eladó a rendőröket,

ezért a késsel összesen tizennégyszer megszúrta a lányt.

A rendőrségen azt vallotta, hogy eltervezte a rablást. El akart költözni a szüleitől, arra kellett neki a pénz.

Mindössze 22 ezer forintot zsákmányolt, amit kevésnek talált, ezért még aznap további trafikok kirablását tervezte.

A rendőrség szerint csak azért nem rabolt, mert a közelben kinézett trafikokban vagy nem volt egyedül az eladó, vagy nagy volt a mozgás a bolt előtt.

A férfi büntetlen előéletű, korábban a környezetében senki nem tapasztalta, hogy erőszakos lett volna. A gyilkosságért maximum 25 évet kaphat.