Értelmi fogyatékos lányt kényszerítettek szexre

Naponta harminc férfit kellett kielégítenie a szexrabszolgának - Sokkoló vallomás
prostitúció
Vágólapra másolva!
Három lányt, köztük egy kiskorú értelmi fogyatékost is  prostitúcióra kényszerített a gyöngyösi család, éveken át verték és fogságban tartották áldozataikat.
Vágólapra másolva!

Milliókat keresett lányok kizsákmányolásával egy gyöngyösi család: apa és két fia rendszeresen verték, fenyegették a fiatalokat, akik félelmükben vállalták a prostitúciót is.

Többéves szobafogság

A háromtagú banda elsőként

egy kiskorú, enyhén értelmi fogyatékos lányt csalt lépre:

2012 őszén rábeszélték, hogy költözzön hozzájuk. A terror ezután kezdődött, a lányt sorozatos bántalmazással kényszerítették szexre, a férfiak engedélye nélkül szobáját sem hagyhatta el.

Rendszeresen bántalmazták a kiskorú lányt Forrás: Thinkstock

Fogvatartói arra is rábírták, hogy egykuncsaftjától abortuszra hivatkozva kérjen pénzt, végül eredménytelenül.

Pénzt a szájba

A következő években két újabb fiatal nő költözött a kerítőkhöz. Egyiküket családjának rossz anyagi helyzete miatt sikerült behálózni, a másik önként vállalta a szexuális szolgáltatást - a család azonban őket is becsapta. A prostituáltakat naponta bántalmazták, szeretteiket sem láthatták.

A kerítők brutalitását mutatja, hogy

mikor az egyik nő szerintük kevés bevételt hozott, a pénzt szájába tömték, és úgy verték meg.

Fegyház vár rájuk

A Gyöngyösi Járási Ügyészség személyi szabadság megsértése, kerítés bűntette és más bűncselekmények miatt indított eljárást a három férfi ellen: előzetes letartóztatásba kerültek, vagyonukat és autójukat lefoglalták. Az ügyészség indítványa alapján fegyházbüntetés vár rájuk.