Dúró Dóra homofób rajzzal pózol

jobbik kiállítás képviselői irodaház
Vágólapra másolva!
Dúró Dóra teljes mellszélességgel kiáll a Jobbik ifjúsági tagozata művészeti pályázatára érkezett kirekesztő rajz mellett, amit a képviselői irodaházban állítottak ki. Teszi mindezt úgy, hogy ő a parlament kulturális bizottságának elnöke.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról beszámoltunk, a Jobbik ifjúsági tagozatának rajzpályázatára érkezett Kirakós homoszexuális szülők gyermekei részére című rajzot a képviselői irodaház aulájában állították ki.

A szóban forgó rajz Fotó: M.Schmidt János – Origo

Most Dúró Dóra, a Jobbik parlamenti képviselője és a kulturális bizottság elnöke állt ki teljes mellszélességgel a rajz mellett.

Nemzetmentés-kompatibilis párválasztás

Facebook-bejegyzésében Dúró a meleg férfiakat és nőket megbélyegző, homofób rajzocskát eredeti műalkotásnak nevezi, készítőjét pedig zseniális logikájú fiatal művésznek.

Egy bonyolult szókapcsolattal meg is indokolta, miért tetszik neki olyan nagyon az egész: azért, mert egyértelművé teszi a

"nemzetmentés-kompatibilis párválasztás egyedüli módját".

A liberálisok nyugodtan kiálthatnak ultrakonzervatív, szexista propagandát, attól még a normális normális marad. A...

Szerző: Dúró Dóra, 2015. november 10.

Tehát úgy tűnik, hogy a jobbikos politikus szerint a párválasztást minden esetben alá kell rendelni a nemzet megmentésének. Arról nem ír, mitől kell megmenteni a nemzetet.

Dúrónak határozott véleménye van arról is, mi normális a világban.

Azt írja: "A liberálisok nyugodtan kiálthatnak ultrakonzervatív, szexista propagandát, attól még a normális normális marad."