Keményen üzent Ungár Klárának Kocsis Máté felesége

Kocsis Máté
Budapest, 2014. szeptember 21. Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere (Fidesz-KDNP) beszédet mond a megújult Kálvária tér és a Turay Ida Színház épületének avatásán 2014 szeptember 21-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Nyílt levelet írt Ungár Klárának Kocsis Máté felesége, aki azzal vádolja a liberális politikust, hogy haszonszerzés miatt támadja Kocsis Mátét. Határozottan állítja, hogy Kocsis Máté nem homoszexuális, Ungár Klárának pedig nincs joga ennek ellenkezőjét terjeszteni. A józsefvárosi polgármester egyébként beperelte már Ungár Klárát, a per pénteken kezdődik. 
Vágólapra másolva!

"Maga egy közönséges gyűlölködő, hazudozó. Ismerem a férjem életét, sohasem volt homoszexuális. Önnek nincs joga egy vadidegen családapáról és családról hazudoznia és nincs joga a családunk megítélését minket nem ismerő emberek körében hazugságokkal megváltoztatnia! Nincs joga azt állítania, hogy mi hazugságban élünk!" - írja Ungár Klárának nylít levelében Kocsis Máté felesége.

Kocsisné Márkus Szilvia saját Facebook-oldalán tette közzé írását, mint mondja, azért fordult a nyilvánosághoz, mert megelégelte azt "az aljasságot", amit Ungár Klára a férjével, ezáltal a családjával "hónapok óta csinál".

Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere Forrás: MTI/Máthé Zoltán

"Mi magát nem ismerjük, soha nem is találkoztunk. Azon túl, hogy maga egy bukott politikus, nem sokat tudunk magáról, de igazából nem is érdekelt soha az ön személye. Az sem érdekel, hogy maga homoszexuálisnak vallja magát. Az azonban igen, hogy a férjemről ugyanezt tényként állítja úgy, hogy soha nem is ismerte és ha jól látom folytatja ennek a hazugságnak a híresztelését" - írja Kocsis Máté felesége.

Ungár Klára Fotó: Polyak Attila - Origo

Kocsisné Márkus Szilvia szerint Ungár Klára azért támadta a családját, hogy bekerüljön a médiába "és ez aljas dolog".

"Tartsa magát távol a családomtól! Ne vegye a szájára, ne fantáziáljon rólunk, ne hazudozzon a férjemről, és ne tegye saját frusztrációi áldozatává az életünket.

- teszi hozzá.

Ungár Klára is Facebookon üzent

Az ügy előzménye egy másik Facebook-bejegyzés, ebben Ungár Klára melegnek nevezte Szájer Józsefet és Kocsis Mátét. A Fidesz EP-képviselője nem reagált az ügyben, a VIII. kerület polgármestere viszont többször visszautasította a vádakat, és be is perelte a liberális politikust. Az első tárgyalás pénteken lesz, és igen pikánsnak érkezik, hiszen arról is kell döntenie a bírónak, hogy támadásként értékelhető-e, ha valakire azt mondják, hogy meleg.

A C-pont stábjának egyébként Kocsis Máté nemcsak megismételte, hogy nem meleg, hanem ezt konkrétan buzizva tette meg, amikor úgy fogalmazott: „nem vagyok buzeráns".