Még a héten kiderül, mi lesz Lagzi Lajcsival

Lagzi Lajcsi Galambos Lajos érkezik a Budaörsi Járásbíróságra 2015 szeptember 24-én galambos Lajos érkezik a Budaörsi Járásbíróságra 2015 szeptember 24-én
galambos Lajos érkezik a Budaörsi Járásbíróságra 2015 szeptember 24-én
Vágólapra másolva!
A héten döntenek a Budapest Környéki Törvényszéken arról, hogy előzetes letartóztatásban marad-e vesztegetés és lopás gyanúja miatt jelenleg is rács mögött ülő Galambos Lajos. A bíróság döntése alapján október 24-ig kellene társaival előzetesben ülnie, de ez ellen fellebbeztek. A zenész testvére szerint A tanú című filmre hasonlít a történet. 
Vágólapra másolva!

Galambos Lajost szeptember 24-én helyezték nem jogerősen előzetes letartóztatásba, az ügyészség lopással és vesztegetéssel gyanúsítja.

A bíróság a feleségét és meg egy férfit is előzetesbe küldött.

A zenész, felesége és harmadik tásuk is fellebbezett a döntés ellen, így az ügy a Budapest Környéki Törvényszékhez került, ahol csütörtökön délután azt közölték, hogy várhatóan még a héten döntenek arról, hogy előzetesben kell-e maradniuk.

galambos Lajos érkezik a Budaörsi Járásbíróságra 2015 szeptember 24-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

Egy, áramlopással kapcsolatos vesztegetési ügy miatt vitték be a rendőrök Galambos Lajost.

Ügyvédje azt állítja, hogy ártatlan,

csupán egy személyes konfliktus miatt fajultak el az események. Valószínűleg a Boglárka Apartmanparkon kívül, amelyet Galambos Lajos nevével reklámoznak, a zenész mocsai otthonában is furcsán optimalizálhattak áram- és vízügyben. A szabálytalan gázvételezést viszont hivatalosan is megerősítette az egyik szolgáltató az Origónak.

Megszólalt, és a Facebookon írta le véleményét Galambos István, a zenész testvére is. Szerinte előre meghozhatták a döntést az előzetes letartóztatás elrendeléséről. Galambos István azt írta, hogy: „A tárgyalás csak egy színjáték volt Láttátok Bacsó Péter "A tanú" című filmjét? 1969-ben készült de úgy látom még 2015-ben is megtörténhet ilyen /”

Közben a Bors azt is kiderítette, hogy a gázszolgáltató a Boglárka Apartmanparkban a lakások több mint felénél kikapcsoltatta a gázt. Ez pedig azt jelenti, hogy kisgyermekes családok maradtak gáz, fűtés és sokan meleg víz nélkül. A lap szerint a szolgáltatást csak a bérlakásokban kapcsolták ki.

Az alábbi videón, amelyet a Life.hu riportere készített, az utca embere mondja el véleményét az ügyről.