Felborult kamion okoz dugót

Vágólapra másolva!
Az M1-es autópályán történt a baleset, a jármű miatt torlódásra kell számítani. A határok közelében jól halad a forgalom az autópályákon, a kisebb utak egy része viszont le van zárva.
Vágólapra másolva!

Az M1-es autópályán a főváros felé vezető oldalon, a 31-es km-nél egy kamion felborult, a rakománya a burkolaton szétszóródott. A balesetet szenvedett jármű és a szétszóródott áru mindkét forgalmi sávot elfoglalja, csak a leállósávon lehet közlekedni. Itt torlódásra kell számítani.

Az Útinform szerint a magyar-osztrák határon az M1-es autópálya hegyeshalmi átkelési pontjánál zavartalan a forgalom, viszont Hegyeshalomnál az 1-es főúti átkelőt a gépjárművek továbbra sem használhatják.

A magyar-szerb határon a röszkei M5-ös autópálya-átkelőnél nincs fennakadás, de az 5-ös főúti átkelőhely még le van zárva.

A magyar-horvát határon az M7-es autópálya letenyei átkelőjénél rendben halad a forgalom, nincs fennakadás, ugyanakkor a 7-es főutat a letenyei határszakaszon félszélességben lezárták, egy sávon engedik a kétirányú forgalmat.