Befogadás alatt áll Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi, per
Galambos Lajos (Lagzi Ljacsi) a Budaörsi Járásbíróságon 2015 szeptember 24-én
Vágólapra másolva!
Visszaszállították Székesfehérvárra Galambos Lajost, ismertebb nevén Lagzi Lajcsit. A trombitás nem abba a cellába kerül, ahol eddig őrizték. A showman és ügyvédje megfellebbezték a bíróság 30 napos előzetes fogva tartásról szóló ítéletét. Erről két héten belül születhet döntés.
Vágólapra másolva!

Egyelőre nem tudni, milyen körülmények közé került a Lagzi Lajcsi néven ismert mulatós zenész és ingatlanmogul, Galambos Lajos, akit csütörtökön visszavittek Székesfehérvárra, miután 30 napos előzetes fogva tartásáról döntött a Budaörsi Járásbíróság.

A Lakodalom Lajosnak is titulált trombitás és két társa (egyik a felesége) a gyanú szerint öt év alatt 3,5–30 millió forintnyi kárt okozott a közműszolgáltatóknak azzal, hogy nem fizetett a használt áramért, vízért, gázért, sőt az ügyészség szerint a háromból két gyanúsított több százezer forinttal meg is vesztegette az ellenőröket.

Mi van a birtokkal?

Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi), mielőtt visszavitték Székesfehérvárra Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az ellendrukkerei által gyakran Izzadt Lajosként emlegetett művész most már nem a fogdába, hanem a fehérvári büntetés-végrehajtási intézetbe került.

– tájékoztatta az Origót Berényi András, a művész ügyvédje. (A befogadásról itt olvashat.) Elmondta, hogy jövő hétfőn vagy kedden beszél legközelebb a védencével, így a bizalmasai által csak Lalinak becézett műsorvezető lakhatási körülményiről csak akkor lehet részleteket megtudni.

Kábelek Lajcsi tatai lakóparkjában Fotó: Polyák Attila - Origo

Berényi András nem érezte kompetensnek magát arról beszélni, hogy mi van a zenész magára hagyott boldogasszonypusztai birtokával. Galambos Lajos még csütörtökön a bíróságon azt mondta, három gyermekének a felügyelete megoldott, de erről nem akart bővebben szólni.

Vidám trombitás idők Forrás: Redlemon

Az ügyvéd elmondta azt is, hogy

megfellebbezték a bíróság 30 napos előzetes fogva tartásról született ítéletét,

ebben az ügyben várhatóan két héten belül születhet döntés.

Szabályos fogyasztásmérők

Az ügyészség közleménye szerint az ügy kedden őrizetbe vett három gyanúsítottja közül az egyik (vélhetően Galambos Lajos) egy mocsai lakóházban (ez tulajdonképpen a boldogasszonypusztai birtok, amely közigazgatásilag Mocsához tartozik) és egy tatai apartmanparkban olyan illegális bekötéseket építtetett ki, amelyek lehetővé tették, hogy társaival éveken keresztül méretlenül vegyék igénybe az áram-, a víz- és a gázszolgáltatást.

Beindult a mémgyár Forrás: http://secfromdisaster.tumblr.com/

A rendőrség gyanúja szerint a közműellátást szabálytalan áram-, víz- és gázbekötéseken keresztül oldották meg, miközben a szolgáltatóknak a szabályosan felszerelt fogyasztásmérők óraállásai alapján éveken keresztül minimális összegű díjakat fizettek.